Monday, October 09, 2006

Mölakas

Ja nii ongi. Superesitus Eesti koondise poolt. Kena tunne on - 1:0. Praegu loksute musikesed Venemaa poole sõita. Kolmapäeval teeme tiblunnidele sauna Peterburgis, eks?

Nädalavahetus kujunes suht kultuurinautlemiseks. Uus Nüganeni linateos "Meeletu" jättis ikka väga sügava mulje. Või noh, mitte sügava aga ütleme nii, et oli mida vaadata ja mille üle mõtiskleda. Pluss suurepärased näitlejatööd armastatud eesti näitlejate poolt. Toomas Jaansoo moodi inimesi võiks rohkem olla, kes ei aja taga pappi ja materiaalset maailma, vaid otsustavad ühel hetkel vaimse ja mittemateriaalse kasuks.
Sõnaga, vaadake, naudelge, mõtisklege.

Tegelikult on ikka tore, et mu oma korteri asi katki jäi. Praegu üksi kodus olles, mõistan, et ei oskaks ennast ise majandada. Tahan osta ikka kõige kvaliteetsemaid asju, aga teadagi võrdub kvaliteet kallima hinnaga. Ja nii jätangi poodi tublisti üle saja eegu korra kohta, mida on ühe noore inimese jaoks selgelt liiga palju. Deem, õpi kokkama naine. Suht nõme küll, kui oskad ainult poolfabrikaate soojendada ja magedat pastarooga teha :D
Kas keegi abikätt ei tahaks ulatada?

Mis mul aga oodatust paremini välja kukub, on pesu pesemine ja koristamine. Seda ma nädalavahetusel ka tegin ja nüüd on ilgelt sheff olla, kui puhast särk seljas ning sokk- püks jalas. Muahahhaa.

Kui kõik plaanipäraselt läheb, leian end nädala pärast juba Tartu pinnalt ja siis hakkab mu eluarmastatud ALO TV möllama ja Alma Mater võiks ka ennast suurema rebimise tarvis valmis panna.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home