Thursday, March 22, 2007

Tänud

Täna on olnud hea päev. Täna on minu 22 viimane taks. Kuigi tööpäev oli raske, oli selles väga palju positiivset. Kõik pidasid kenasti meeles ja see on nii armas. Üle pika aja jälle meeldejääv hällipäev. Eriti tänud muidugi Punnule. Pole enne kulleriga lilli saanud. Võttis kenasti punastama küll.
Õhtu sai lõpetet Kompressoris, kuhu pole hea paar aastat sattunud. Viimati vist teisel kursusel. Väike jäts ja siider Moskvas ka. Ja punkti õhtule pani väike fotosessioon Moskva ees. Lillede ja lindudega koos. Ja muidugi sündis selle koosviibimise käigus ka nädala tsitaat. See autasu läheb seekord Punnu arvele. Moskvas lausus ta legendaarse väljendi "armulaudkonnad", mis läks laudades istuvate paaride pihta.
Väga kena, et inimesed, kellest juba paar head aastat kuulda pole olnud, sinuga ühendust võtavad. Aitäh. Nüüd ma tean, et minu ümber on palju toredaid inimesi. Kuigi selleaastane sünnipäev möödub suure töötegemise tähe all, on see kõik siiski vaeva väärt. Pärast on hea tagasi vaadata, kui suure asjaga on hakkama saadud. Venelased hoidku laupäeval alt. Meil on hea tiim, seda nii rahvus-kui korraldusmeeskonna mõttes. Ja see on tore.
Siinkohal palju õnne väikesele Kristen Raole. Ja õnnelikele lapsevanematele ka. Oleks Te veel ühe päeva kauem vastu pidanud, oleks mul oma "väikevennaga" ühel päeval sünnipäev. Aga nii on ka tore. Kristo, igatahes aitäh heade soovide eest ja jään ootama "väikevenna" katsikuid.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home