Tuesday, January 30, 2007

Bashment ja pühabane off-road

Laubal õllekokteilid spermabaaris. Pärast seda Bashment von Krahlis. Laval möllasid reggae neegrid Soomest. Neegritele meeldisid Eesti naised ja Eesti naistele läksid neegrid ka väga pääle. Õhus oli seksi.

Pühaba hommikul pakkisime ennast Oti Hiluxi peale ja võtsime suuna talvisele Jägala Joale. Joale oli kogunenud karvaseid ja sulelisi, peresid ja rasedaid, koeri ja kasse jne. Ilus oli.
Pelgalt joast meile ei piisanud. Käisime läbi Rebalast, kus nägime (vaimusilmas) rebaseid, kellel hing paelaga kaelas. Mööda rannikumetsi kimades jäime ette kohalikele jahimeestele. Vedas. Siis tahtis mingi kohalik krants meie auto ette viskuda. Meil hakkas tast kahju ning otsustasime teda mitte alla ajada.

Veidi hiljem nägime luminesseeruvas kombensioonis tüüpi, keda tahtsime koju kaasa võtta. Siiski muutsime meelt, kuna kujutasime juba ette, kuidas emad kodus sõnavad:" Aga mida me nüüd temaga peale hakkame? Mida me talle süüa anname?"ja nii edasi.
Väljasõit lõppes talvise off-road sessiooniga. Otiga on alati see hea lugu, et tal pole kahju oma autot retsida. Igatahes ei vedanud Hilux meid seegi kord alt ja off-road tripp oli vägev.
Unustamatu mulje jättis Tallinna prügimägi. Kahjuks lihtsurelikud nagu meie sinna sisse ei pääse.
Maardus tervitas külalisi baar nimega Paavli juures. Kahjuks ei mallanud me seekord sisse astuda, aga järgmine kord kindlasti. Siis kui elukindlustus taskus on.

1 Comments:

At 10:18 AM, Anonymous Anonymous said...

Lisaksin omalt poolt ka veel mõend read:
Tripi lõpetas usin laulu ja tantsukoor hiluxi nn. "tagaistmel" (kus ruumi eriti polegi ja istuma peab seal sirge seljaga nagu korralik koolilaps), mis saatis meid muugalt-mustamäeni :)
The end!
Peatse kohtumiseni!

 

Post a Comment

<< Home