Saturday, March 24, 2007

Est-Rus 24.03.2007 A. Le Coq Arena. Kick-off 20:30 local time

Nina tahaks nuusata. Tolmune on. Istun kontoris, aga põnev on. Kell on 14:14, jäänud veel 7 tundi. Asjad sujuvad. Staadion näeb parem välja kui eales varem. Tubli tükk tööd on ära tehtud. Ikka sebitakse ringi veel. kõigil on kusagile kiire. Põnev. Põnev.

Just sain kõne emalt. Venelased käivad pronkssõduri juures küll, aga vaikselt ja mitte organiseeritult. Ausalt öeldes olin kindel, et tuleb suurem ülesastumine seal. Aga samas on õhtuni ju veel aega. Pealegi hakkab Jalgpallihaigla rongkäik alles kell 18:30, niiet paljugi võib veel juhtuda. Nojah, võibolla on see lihtsalt minu kui intrigaani meel, mis salaja loodab poliitilisi rahutusi, higi, verd ja pisaraid. Ja seda kõike jalgpalli taustal. Hhahahhahaaa.

Täna sain kingiks pudeli 38 vollist Tsehhi alkoholi. Kuna selle maa keelt ei valda, ei suuda ka välja lugeda, millega täpselt tegu on. Igatahes oli see kingitus ühelt tsehhi vutifännilt, kes mõni aeg tagasi pidevalt kontoris käis ja ausaltöeldes ka tüütas. Aga samas oli ta alati viisakas ega pushind peale, kuna nägi et mul on kiire. No lõppkokkuvõttes ei teinudki ma talle midagi muud kasulikku, kui andsin klubide kontkatandmed. Läksin püha viha täis, kui ta täna jälle ukse taha ilmus. Aga ennnäe imet, sain tänutähks hoopis pudeli ning edusoovid. Aitäh, tundmatu sõber. Mihklis tärkas igatahes pudeli vastu huvi, kuna tal vaesekesel pikk ja mitte lihtne öö seljataga. Juba jõudis ta teha väikese lahustuva tabletijoogi. Palju õnne.

Ootused ja lootused on kõrged. Eks näis mis saab. Ootan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home