Monday, September 01, 2008

Meenutusi

Reedel külastasin üle pika aja Valli baari. Ei pidanud käiku kahetsema. Baarman Urmas (ilmselt koos baariga muinsuskaitse all) segas maitsvaid ja taskukohaseid rummikoolasid. Ei puudunud ka akordionimees ja ehtne baarikaklus. Millimallikaid läks kilode viisi, ise seekord seda ei võtnud. Ehk järgmine kord siis. Ka nõudepesija/köögitädi nägin ära. Olen alati mõelnud, et kelle käed need sealt kardina tagant need meeletud klaaside virnad ära võtavad ja pestuna jälle leti taha saadavad. Nüüd tean. Selline vanaem proua, väga malbe ja hea olemisega. WC Vallis ei käinud, soovitan soojalt selleks tarbeks kõrvalasuvat (ja vast remonditud-laiendatud) Reval Cafe'd.

Eile käisin seenel. Midagi erilist ei saanud. Nagu alati, aastaid juba. Õhtuks oli seene-hakklihakaste. Pakkisin lõunaks tööle kaasa.

2 Comments:

At 9:43 AM, Anonymous Anonymous said...

Tihemini kohtame olukordi, mille kohta saab siis vastavalt väita, et õhtu lõppes Valli baaris või vastupidiselt õhtu hakkab Valli baaris. Eranditult seekord juhtus aga nii, et õhtu kestis Valli baaris ja tõepoolest ei saa mitte halba sõna öelda. Nii mõnedki asjad/olukorrad jäävad seda hea sõnaga meenutama (tervitusi siinkohal noormehele, kelle pikk-ap-lain inspireerituna Orkuti küsitlusest väga palju elevust tekitas).

 
At 9:50 AM, Blogger Novaator said...

Nõustun eranditult eelpool kõnelejaga.

 

Post a Comment

<< Home