Tuesday, June 03, 2008

ERKI 08



Laupäeval leidis Irus Hawai Expressi logistikakeskuses aset järjekordne Erki Moeshow. Seekord "Vabadusmarss" egiidi all. Ligi 90 disainerit ja kolme tunni jagu kollektsioone. Uudne, futuristlik, lennukas. Muidugi mitte midagi päriselus kantavat, aga selles asja iva seisebki vist...Et oleks hästi haiklääss ja ahhetama panev. Igatahes oli selle kolme tunni jooksul vägagi palju vaadata, eriti kui Hanna oma nahakunsti kursusega üles astus.
Mood moeks, selles vallas olen ma nagunii nüri, aga mina kiidaks hoopis korraldajate nutikust. See, et ERKI ja Iru vahel pandi käima eribussid, oli vägagi kena idee. Ja see, et bussis sõitjatele ämbritäite viisi Vana Tallinna suveniirpudeleid jagati, oli ka tore. Kohe vägisi sunniti seda tarbima ja kes ei osanud sellele õpetati. Ja kui bussist maha saime, oli ka vahva vaadata, kuidas viimseni ülesmukitud-klanitud moehuvilised läbi killustiku tikk-kontsadel toimumispaika teed murravad.
Omapärane oli ka jagatava kava teostus. Sokipaar otse Suva vabrikust, ühes sokis esimese ja teises sokis teise vaatuse kava. Ja talla all kiri "Mul on suva, sul ei ole". Mingigi materiaalne mälestus.
Kõrvad olid lahkudes kõvast muusikast päris lukus, aga see-eest moelaks kauaks ajaks käes.

Antud foto minu lemmikkollektsioonist.

Ja autasu seekord Punnule, kes suutis jutu sees sõna "afterparty" kogemata "automaatseks paartiks" ümber nimetada. Ja tulemus on päris hea ja suupärane. Ehk levib see ka massidesse?

1 Comments:

At 4:08 PM, Anonymous Anonymous said...

Ja isegi kui sa ei lähe ametlikule afterparty'le, siis peole kuhugi lähed sa nagunii, seega: automaatne paarti tuleb igaljuhul :)
Süüd ei tunne ja valesti pole käitunud!!!

 

Post a Comment

<< Home