Sunday, August 24, 2008

Mitmed hea asjad korraga

Lõppeva nädala märksõnadeks on öölaulupidu ja jalgpall. Laulupidu oli ülev. Kuigi mulle on elevant kõrva peale astunud ja viisi ma ei pea, siis sain emotsioonilaksu küll kätte. Mis kõige üllatavam, külastajate keskmine vanus oli silma järgi umbes 25 eluaastat. Arvasin küll, et tulevad vanemad ja omal aja tõsiste öölaulupidude aktivistid, aga näe ei olnud nad ainsad midagi. Aga eks see mingil määral oligi "meie aja laste" harimiseks. Seadsime ennast mõnusalt muruplatsile sisse. Seal toimus ühislaulmine ja üldine vennastumine. Naabrid pakkusid head ürdinapsu Herberti näol ja aega oli kõigil küllalt. Ka Toomas Hendrik oli haiglas hommikusest äkktõvest ülesse putitatud ja pidas haarava kõne. Väga ilus. Ja kui tuli õhtu näel "Koit" Tõnis Mägi esituses, siis oli küll tükk tegu, et silmavett tagasi hoida. Rahva tungival nõudmisel seda ka korrati.

Ja ilusa aastapäevakingi tegid ka U-21 ja rahvuskoondis. Ee, kas see oli teil kuidagi kokku lepitud?

Ka Ott tegi meile rõõmu. Täna täitus tal veerandsada aastat. Nagu alati tähistasime seda kahepäevase peoga Turpsis. Kõik kallid näod olid kohal. Ilm ja kingitused olid ilusad. Meel hea. Ja sai magada reformvoodis. Jumal küll, pole paremat asja!!!
Erkko oli küll tubli, märgin Sind siinkohal ära, sest lauset "Mees lõi pöörleva ukse pauguga kinni" ei kuule just iga päev, kuid Triin seljatas seekord meid kõiki esitades teise päeva hommikul oma kaasale retoorilise küsimuse:" Kallis, millal sa kaineks muutud?"


Hurraaa, hurraaa...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home