Wednesday, April 11, 2007

Kus on teie väiksed jalad?

Kui jalgpall, siis on põhitegelased ikka jalad. Ka meil Arena ümber leidub palju jalgu. Jajah, seda kõige otsesemas mõttes.
Eila tööle tulles tabas meid ootamatu üllatus. Tee oli politsei poolt kinni pandud. Igal pool sinised vilkurid, politseiautod, koerad. Tegi viha küll, seda jah. Pidime ringiga minema. "Kuradi faking õppus küll" mõtlesin. Kuradi lollil ajal, noh. Tööle ka hiljaks jäädud juba.
Igatahes vedasin ennast lõppeks kontorisse. Maja peal läksid jutud lahti, et keegi on ära tapetud. "Skeeri", mõtlesin. Ja nii oligi. Kinnituse sain lõuna ajal Delfist. St, tapeti ära küll, aga leiti ainult jalad. Keha ei olnud. Ikka väga toored, aga samas vaimukad oli Delfi kommentaarid. "Aivar, kas sinu omad?", küsis keegi.
Igatahes ei julge ma lõunapausi ajal üle selle tühermaa enam minna. Lõppude lõpuks pole ju välistatud, et ilmub välja ka keha......... Sest väga ebaökonoomne on ju tappa inimene ühes kohas ja viia jalad teise kohta. Kilpase mõtlemine oleks see. Või siiski? Äkki kasutati keha mingil muul otstarbel... Siinkohal jään parem vait ega lase oma muidu nii meeletul fantaasial edasi lennata.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home