Friday, August 11, 2006

Lühike uni ja niudevöö

Eile tegin tööl pikema päeva - carpe diem, noh. Tegin väikese karika kutsed valmis. Hea oli isekeskis printeriga möllata, ilma et keegi midagi vahele prindiks või teistega arvestama peaks. Kontorist lahkusin kell 7, et paari tunni pärast statkale tagasi tulla Flora-Brondby mängu vaatama. Saime Anni ja Kirvega linnas kokku, tegime paar kiiret õlleringi Mauruses ja suundusime A.Le Coqile. Rahvast oli nagu murdu. Tegelikult olin sellega arvestanud, sest esimese ringi mängus oli Florat niigi juba 1000 nägu vaatama tulnud. Nüüd, kui käes teine ring, ei pidanud publiku huvis samuti pettuma. Maabusime lõunatribüüni fännitsooni, kus aeg roppuslaulude ja trummipõrina saatel lendas. Kahjuks ei jäänud mängust kuigi teravaid elamusi. Ütleme nii, et olen ka suuremat adrenaliinilaksu tundnud. Aga siiski Flora, tublid poisid, hoidsite vähemasti värava puhtana.
Juks Siimul oli sünna, ta elagu! Kontorisse oli mängu ajaks suurem seltskond kogunenud ja selle asitõendina leidsin hommikul nõupidamisteruumist veiniavaja ja snäkipuru.

Pärast mängu läksime mõne jalkahaigla seltsemehega Bambasse. Tore oli lõpuks näost-näkku kohtuda inimesega, kelle telefoninumbrit nii mõnigi kord nädalas murelikele helistajatele jagad. Koju sain 2 paiku öösel. Uni jõudis kesta vaid napid viis tundi. Hommikul oli magamatusest vähe kahtlane olla, aga vana hea Aspiriin tõi mu maa peale tagasi.

Koju sõites nägin ERAKORDSELT PIKKADE jalgadega tibi, kordan sõna "ERAKORDSELT". Oma 2 meetrit. (niude)vöö oli ka jalga tõmmatud. Nii ta seal patseeris punase tule alt läbi. Nagu teisest dimensioonist. Aega oli tal küll ja tundus, et ta teab oma väärtust ja naudib olukorda täiel rinnal. Pimestatud aurojuhtidel ei jäänudki muud üle, kui situatsiooniga leppida ja seisma jääda, kuigi neile põles roheline tuli. Huvitaval kombel oli see isegi natuke vahva vaatepilt. Arvestades minu suhtumist koertesse, ei suutnud ma isegi tema peale vihastada. Vägisi kiskus suunurgad ülespoole. Liiga originaalne oli see vaatepilt lihtsalt, nagu kopi-peist heast ollivuudi sekskomöödiast.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home