Sunday, April 27, 2008

Enne pidu, siis sport

Eile pidasime Tiiu sünnipäeva. Eelmisel aastal samal ajal leidsid aset pronksöö sündmused. Siis toimus sünnipäev pronksöö tähe all, laulsime Aljoshast kantud karaoket ja olime toimuvast väga erutatud. Sellel aastal läks asi rahulikumalt, oli mida möödunud aastast meenutada. See aga ei tähenda, et pidu oleks kehvem olnud. Hea söök, jook ja rohkem rahvast. Kuna sünnipäevalapse majanaabriteks on Koit Toome ja Best B4 Raivo, siis lootsime salamisi, et ehk ilmub Koit südaööl tiibklaveriga (filmidest nähtud aknapesijatele mõeldud liftil)Tiiu 11. korruse akna taha serenaadi laulma. Raivo tuleb samal ajal aga uksest. Ja kokku saavad Koit ja Hämarik. Aga noh, läks nagu alati. Ehk järgmisel aastal...
Aga mina leiutasin toreda sõna "deep tiibklaver". Ikka Koidust inspireerituna. Seda on tore kiiresti öelda, tegemaks kindlaks oma (eba)kainuse astet. Tasub proovida.
Pidu lõppes ööklubis, kuigi ma selliseid kohti ise ei külasta. Lasin Tiiul ennast ära rääkida, endalegi üllatusena vastasin kohe, et davai. Omamoodi kogemus, päris põnev vahelduseks.

Ja täna. Hommikul kell 11 olime Mooniga nagu naksti Rabajooksu stardis. Üle väga mitme aasta. No meie jaoks oli see pigem rabakõnd, kuna 6.3 kilomeetri jooksul ei teinud me mitte ainsatki (!) jooksusammu. Aga kõndida oli ka mõnus ja üllatavalt kerge, arvestades, et eilne möödus meile mõlemale piduselt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home