Sunday, June 07, 2009

Nädalavahetus

Polegi nagu õieti nädalavahetust olnud. Reedel ei saanud rihma lõdvaks lasta, kuna laupäeval oli mäng. Siiski lubasin endale Kannu kõrtsis tee Jägermeistriga.
Laupäev oli tegude ja inforohke. Mängisime Ekvatoriaal-Guineaga, võitsime 3:0. Pärast tööd vahetasin riided ja värskendasin väljanägemist. Ei läinud koju, läksin Kadrioru tennisekeskusesse Marju sünnipäevale. Kaasa võtsin pudeli Vana Tallinna shokolaadilikööri ja koduaia piibelehed. Oli intelligentne, värskendav, täis taaskohtumisi.
Hommikul oli selline tunne nagu oleks veini joonud...Üles, sööma, pessu ja siis vanasse heasse Kivimäe kooli valima. Eile öösel olin oma valikus veel kahevahel. Vastu hommikut koju jõudnud, olin justkui otsustanud. Valimisjaoskonnas seisin sedel käes ja võtsin enne valimiskabiini astumist hetkeks aja maha. Siis otsustasin, et astun ikka sisse ja vaatan sees nimekirja kriitilise pilguga üle. Seda teinud, läks pea kohe selgeks ja tundus imelik, et üldse oma valikus kahelnud olin. Ei ole saladus, kirjutasin endale omaselt koleda ent kindla käekirjaga 106.
Pärast seda sugulastega iga-aastasele sirelipeole. Isa valas viina.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home