Sunday, October 07, 2007

Punnu pöörab jooma

Ja nüüd väike rootsi keele tund. Täna, kallis lugeja, õpime ütlema väljendit "jooma pöörata". According to Punnu kõlab see rootsi keeli siis "jööma poorata". Igatahes tuli ta eile selle mõttega lagedale.
Eilne õhtu oli vägagi vürtsikas. Õhtu algas kursuse kokkutuleku teise osaga Mack barbeques(esimene leidis aset loetud nädalad tagasi). Nüüd olid kohal ka Rainer ja Katrin. Inimesed on saanud suureks, see on tore. Saanud ka edukaks. Rainer pole enam kottpükstega noormees auditooriumi viimasest reast. Nüüd töötab ka kolmel (!) kohal korraga ning riietub pintsakusse. Punnu väidab, et Katrin on vägagi Kati Tootsi moodi. Kurat, on küll.
Kui kõht Mackis head paremat Ameerika rämpskraami täis söödud, võttis meie õhtu Punnuga tuurid alles üles. Kohe võeti suund Valli baari. Ammu pole millimallikat saanud, ei mäletagi, et selle lahendamine kunagi nii keeruline oleks olnud kui nüüd. Võtab ikka silma märjaks ja nina tilkuma küll. Kui mul taskust piparmünditropsi haarata poleks olnud, oleksime ilmselt seal samas mõlemad ropisma hakanud. Toibumine võttis aega umbes kümme minutit, seejärel hakkasime vaikselt endasse tulema. Pärast seda läksime üle rummikoolale, mida tuginedes varasematele kogemustele suht süütuks joogiks pidanud oleme. Võta näpust, Vallis pole see jook küll süütuke. Baarmen Margus üllatas meid vähemalt 60/40 lahendusega ja seda rummi kasuks.
Vallis tutvusime meeldivate inimestega. Näiteks Rakvere teatri baaridaamiga, kes pajatas toredaid lugusid näitlejate elust ja tegemistest. Tutvusime ka kahe Setumaalt pärit noormehega, kes tulevad kohast nimega Meremäe. Kui nats järele mõtlesime, siis jõudsime järeldusele, et ka seda kohta külastasime augustis peetud ja seni parima Lõuna-Eesti tripi käigus. Kui Valli kell kaks kinni pandi, viisimegi oma uute sõprade seltsis õhtu lõpule tassikese tee kõrval Väike-Karja tänavas.
Mina ei jõudnud täna 6,3 kilomeetrisele Rabajooksule. Punnu ei jõudnud täna hommikul kinno Georgi vaatama.

1 Comments:

At 5:57 PM, Anonymous Anonymous said...

Väljend "Õhtu lõpeb Valli baaris!" kehtib nüüdsest ka minu kohta.

 

Post a Comment

<< Home